CAMINADA A PAS RÀPID

Rajoy torna a una de les seves rutes predilectes durant les vacances de Setmana Santa

El president ha estat acompanyat pel responsable de l'Autoritat Portuària de Marín, José Benito Suárez, marit de la presidenta del Congrés, Ana Pastor

El president ha fet esport per la Ruta da Pedra e da Auga.  / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern, Mariano Rajoy, és a Galícia per disfrutar d'un temps d'oci amb motiu de la Setmana Santa, i ha començat les minivacances amb el recorregut, aquest dimecres, per un lloc turístic que està entre els seus predilectes, la Ruta da Pedra e da Auga. 

Mariano Rajoy ha matinat i ha estat acompanyat en aquesta caminada a pas ràpid pel màxim responsable de l'Autoritat Portuària de Marín, José Benito Suárez, marit de la presidenta del Congrés, Ana Pastor.

Notícies relacionades

Tots dos s'han proveït de vestimenta esportiva amb un polo, bermudes i unes vambes. En la marxa, han visitat el conegut monestir d'Armenteira

Aquest sender, que Rajoy aprofita per disfrutar pràcticament sempre que es desplaça a la seva terra, està enclavat entre els municipis de Ribadumia i de Meis, tots dos pertanyents a la província de Pontevedra, i aquests dies està més freqüentat que de costum pel bon temps.