EN RESPOSTA AL SEU VÏDEO MUSICAL

Emma Stone no podrà anar al ball amb el seu admirador

"Soc a Londres treballant, però espero que tinguis la millor nit de la teva vida en el ball", ha respost l'actriu

Jacob Staudenmeier, un fan d’Emma Stone, recrea ’La la land’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Com en la pel·lícula 'La la land' a vegades els somnis es trunquen. I el del jove estudiant de Phoenix Jacob Staudenmaier era massa idealista: que l'actriu Emma Stone l'acompanyés en el ball de graduació d'aquí unes setmanes. Per aconseguir-ho, el noi de 17 anys va gravar amb els seus companys un vídeo molt treballat –i molt vist– en què recreava el número inicial de la pel·lícula de Damien Chazelle, el de l'embús a Los Angeles, amb una versió pròpia de la cançó 'Another day of sun'.

Però almenys Emma Stone li ha respost. El mateix protagonista d'aquesta història ha sigut qui ha llegit en el programa 'Good morning America' el missatge que li ha enviat l'actriu: "Jacob, gràcies per fer la millor proposició que m'han fet mai. No puc explicar-te l'honor que ha sigut i com he somrigut durant tot el vídeo, tan ben orquestrat. Soc a Londres treballant, però espero que tinguis la millor nit de la teva vida en el ball, i estic molt agraïda perquè hagis pensat en mi".

Notícies relacionades

Stone s'ha acomiadat responent a la semblança que Staudenmaier diu que té amb la seva parella en la pel·lícula, l'actor Ryan Gosling en la revisió de la cançó: "Postdata: Sí que veig un Gosling al voltant dels ulls. Amb amor, Emma".

El noi ha decidit que finalment assistirà al ball sense parella, acompanyat només pels seus amics.