EN BLANC I NEGRE

El segon embaràs de Natalie Portman, protagonista d'un preciós videoclip

L'actriu va gravar el vídeo per al tema 'My Willing Heart' de James Blake abans de donar a llum el seu segon fill, Amalia

natalie-portman

natalie-portman

1
Es llegeix en minuts

Submergida amb un biquini negre i estirada en un llit acariciant-se la panxa. Així apareix Natalie Portman, de 35 anys, embarassadíssima del seu segon fill, en l'últim videoclip del cantant i productor de James Blake.

L'actriu de ‘V de Vendetta’ i ‘Cisne negro’, que va gravar el videoclip abans de donar a llum Amalia, nascuda el 22 de febrer, protagonitza el vídeo del tema ‘My Willing Heart’, extret del tercer treball de l'artista britànic, ‘The Colour in anything’, entre el soul i l'electrònica més minimalista.

Notícies relacionades

Gravat en blanc i negre per Anna Rose Holmer, el vídeo alterna primers plans de l'oscaritzada actriu, a soles amb el seu embaràs, i imatges aquàtiques a càmera lenta a l'interior del que sembla una enorme piscina.

Blake va compartir el vídeo a les seves xarxes socials ahir, dilluns, i ja acumula 14.000 reproduccions en menys de 24 hores i nombrosos compartits amb comentaris molt positius.