FAMOSA BEATA

Tamara Falcó fa campanya per les misses de TVE i ataca Pablo Iglesias

Anima a firmar una petició en contra dels "promotors del laïcisme més radical a Espanya"

tamarafalcoinstagram

tamarafalcoinstagram

1
Es llegeix en minuts

Aquest diumenge, al migdia, Tamara Falcó va aprofitar la retransmissió a La 2 de TVE de l'ofici per defensar la programació de misses a la televisió pública i, de passada, carregar contra Pablo Iglesias.

Notícies relacionades

Al seu compte d'Instagram, la segona filla d'Isabel Preysler i el marquès de Griñón ha pujat una foto d'una pantalla amb RTVE.es al canal directe en què es mostrava un moment de la missa dominical. "Perquè Pablo Iglesias no ens tregui la misses de TVE2 els diumenges engega la tele i sintonitza el canal ara!", ha escrit Falcó. 

La reina dels 'photocalls', dissenyadora i fidel devota del santuari de la Mare de Déu de Lurdes, a França, on va anar a pelegrinar aquest estiu, va obrir amb el seu missatge un debat a la xarxa, i ha arribat a convertir-se en 'trending topic' per la seva defensa religiosa a l'ens públic. Molts dels usuaris han aprofitat per recordar-li a la noia, que el 2013 va protagonitzar 'We love Tamara', un 'reality' al canal de pagament Cosmopolitan TV, l'aconfessionalitat de l'Estat.