VA NÉIXER EL 22 DE FEBRER

Natalie Portman dona a llum Amalia

L'actriu i Benjamin Millepied ja eren pares d'un nen, Aleph, de cinc anys

Benjamin Millepied, Natalie Portman

Benjamin Millepied, Natalie Portman / JORDAN STRAUSS

1
Es llegeix en minuts

L'actriu Natalie Portman ha donat a llum una nena que es dirà Amalia, el seu segon fill amb el coreògraf francès Benjamin Millepied, ha informat avui la revista ‘People’. Portman i Millepied també són pares d'un nen de cinc anys que es diu Aleph.

Un representant de la intèrpret ha assegurat que la nena va néixer el 22 de febrer, i ha informat que tant la mare com la filla estan en bon estat de salut.

Notícies relacionades

El naixement d'Amalia va ser la raó per la qual Portman va cancel·lar a última hora la seva presència el 26 de febrer a la cerimònia dels Oscars, als quals estava nominada com a millor actriu pel film ‘Jackie’, del cineasta xilè Pablo Larraín. L'actriu sí que va poder assistir el 6 de febrer al tradicional dinar dels nominats als Oscars que va tenir lloc a l'hotel Beverly Hilton, a Beverly Hills.

La parella es va conèixer durant el rodatge del llargmetratge ‘Black swan’ (2010), una pel·lícula amb què Portman va guanyar l'Oscar a la millor intèrpret femenina. Portman i Millepied es van casar l'agost del 2012 a Big Sur, a la costa central de Califòrnia, en una cerimònia íntima pel ritu jueu.