A LES XARXES SOCIALS

Les bessones de Madonna

L'estrella del pop adopta dues nenes d'un orfenat malawià

zentauroepp37210240 gente  lourdes leon instagram170208184014

zentauroepp37210240 gente lourdes leon instagram170208184014

1
Es llegeix en minuts

Madonna, de 58 anys, va compartir a les xarxes socials la foto de les bessones malawians que va adoptar fa mig any, molt abans de rebre l'autorització per part del Tribunal Superior Malawi.Tribunal Superior Malawi En la imatge pujada per la cantant, que va negar que volgués tornar a adoptar i queva justificar la seva presència en el país africà per motius benèfics, apareixen les bessones Stella i Esther acompanyats de la seva filla Lourdes Maria, de 20 anys. Aquell dia, l'artista i la seva filla, estaven visitant un orfenat. 

 

L'estrella del pop va rebre l'autorització amb molta alegria i discreció aquesta setmana. Poques dades han trascendit de les menors. «No podem donar els noms de les nenes per les lleis, però podem confirmar que les dues van néixer el 24 d'agost de 2012», va explicar un portaveu del tribunal malawià. 

Notícies relacionades

L'artista, que té dos fills naturals –Lourdes Maria i Rocco-, ja va adoptar el 2006 David Bana, que té ara 10 anys. I tres anys després va fer el mateix amb Mercy James, d'11. Aquesta segona adopció va generar gran controvèrsia, al ser també rebutjada en un primer moment per un tribunal de Malawi.

L'artista va cofundar en el 2006 'Raising Malawi', que col·labora amb projectes sanitaris i educatius al país del sud-est africà, sobretot dirigits a nenes i dones. L'oenagé té previst construir els pròxims mesos la primera clínica per a nens i l'institut Mercy James per a Cirurgia Pediàtrica i Cures Intensives en territori malawià.