PERMÍS CONCEDIT

Madonna ja pot adoptar dos nens més de Malawi

El Tribunal Suprem del país africà revoca la llei que prohibeix que ciutadans no residents acullin menors malawians

37199087 60

37199087 60 / AMOS GUMULIRA (AFP)

1
Es llegeix en minuts

La cantant Madonna, de 58 anys, ha rebut finalment el permís necessari per adoptar dos nens més de Malawi, després que el Tribunal Suprem malawià li hagi donat la seva aprovació.

Els anteriors intents d'adopció de la cantant al país africà van ser infructuosos, perquè les lleis de Malawi prohibeixen que les persones no residents adoptin nens d'aquest país.

Madonna ha seguit el judici aquest dimarts des de dins de la sala, i quan ha sentit que el tribunal li permetia tirar endavant l'adopció, ha somrigut, segons Mlenga Mvula, portaveu del poder judicial malawià, que ha explicat que les lleis restrictives eren "d'una etapa anterior".

NEGATIVA ANTERIOR

Notícies relacionades

L'estrella del pop, que té dos fills naturals -Lourdes i Rocco-, ja va adoptar el 2006 David Bana, que ara té 10 anys. I tres anys després va fer el mateix amb Mercy James, d'11. Aquesta segona adopció va generar una gran controvèrsia, al ser també rebutjada en un primer moment per un tribunal de Malawi.

Madonna havia negat que volgués tornar a adoptar després de la seva visita a Malawi del mes passat, al·legant que era al país per motius benèfics. L'artista va cofundar el 2006 Raising Malawi, que col·labora amb projectes sanitaris i educatius al país del sud-est africà, sobretot dirigits a nenes i dones. L'oenagé té previst construir en els pròxims mesos la primera clínica per a nens i l'institut Mercy James per a Cirurgia Pediàtrica i Cures Intensives en territori malawià.