La noia de 'Stranger Things' fa una incursió en la moda

Millie Bobby Brown, de 12 anys, és la nova cara de Calvin Klein

calvin-klein-horizontal

calvin-klein-horizontal

2
Es llegeix en minuts
Luis Benavides
Luis Benavides

Periodista

ver +

La nova cara de Calvin Klein només té 12 anys. Es tracta de Millie Bobby Brown, una de les últimes sensacions de la tele pel seu paper en la sèrie Stranger things (Netflix), tot i que el seu salt al cine és imminent, ja que protagonitza la seqüela de Godzilla. El dissenyador Raf Simons, nou director creatiu de la firma nord-americana, coneix el ganxo que té aquesta nena nascuda a Marbella, criada a Anglaterra i instal·lada als Estats Units.

Millie, més coneguda com la misteriosa però tendra Eleven de Stranger things, és la imatge de Calvin Klein by Appointment. En la campanya, porta un top blanc amb serrells grocs, bordeus i vermells, i pantalons de color cirera. El seu aspecte, com a la sèrie, és seriós, amb la mirada profunda i els cabells  molt curts. La sessió de fotos es va realitzar fa uns mesos, després de finalitzar la primera temporada, on duia el cap rapat, com la seva ídol, Charlize Theron, en l’última de Mad Max. 

 

PRIMERA CAMPANYA

Per a l’adolescent, nascuda el 19 de febrer del 2004, aquesta és la primera campanya. «És un honor formar part d’això», ha escrit a Instagram. L’encarregat de gestionar aquest compte i el de Twitter, on té 455 milions de seguidors, és el seu germà gran, Charles, amb qui comparteix la passió pel Liverpool.

L’èxit de Stranger things, creada pels germans Duffer i un homenatge als 80, amb referències a Poltergeist, The Goonies i ET, ha servit per rellançar la carrera de veterans com Winona Rider i Matthew Modine. I també per catapultar la simpàtica quadrilla que formen la mateixa Millie, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin i Noah Schnapp.

En els últims mesos, abans de centrar-se en la gravació de la segona temporada, tots s’han fet un tip de trepitjar escenaris de gales i platós de tele, on han demostrat ser més que companys de sèrie. Ara viuen en un somni permanent, envoltats d’estrelles que s’hi volen fotografiar. Millie, amb fotos amb Justin Timberlake i Ryan Gosling, és l’enveja de moltes nenes.

CARRERA METEÒRICA

Notícies relacionades

La seva meteòrica carrera va començar el 2013. Millie, la mitjana de tres germans, va debutar a la televisió amb la sèrie Once upon a time in Wonderland. En dos capítols va interpretar una jove Alicia. L’any següent, va tornar a la petita pantalla com a Madison O’Donnell en la coproducció britànico-nord-americana Intruders. Després d’aparicions a NCIS, Modern family i Anatomía de Grey, li va arribar l’oportunitat amb Stranger things. Nominada als People’s Choice Awards 2017, té futur en el món del cine, la moda i, potser, la música.

La primera vegada que va cantar en públic va ser al late show de Jimmy Fallon, al setembre. Va rapejar Monster de Nicki Minaj amb ritme i molta actitud. La mateixa que llueix al videoclip per a la cançó Find me del tàndem de productors de dance i electrònica Sigma, que protagonitza.