AMB MATERIAL INÈDIT

Els secrets més sòrdids d'Angelina Jolie i Brad Pitt, en un documental no autoritzat

El periodista Ian Halperin assegura al film que els actors feia més d'un any que estaven separats quan van anunciar el seu divorci

Els secrets més sòrdids d'Angelina Jolie i Brad Pitt, en un documental no autoritzat

REUTERS

1
Es llegeix en minuts

Els detalls secrets i més sòrdids del divorci del segle, el d'Angelina Jolie i Brad Pitt, estan a punt de sortir a la llum. Almenys això és el que promet el realitzador canadenc Ian Halperin. Una font pròxima al periodista d'investigació i autor del 'best-seller' 'Kardashian dynasty: The controversial rise of america's royal family' n'ha avançat alguns detalls al tabloide 'The Sun'. "Aquesta és la pel·lícula sobre Brangelina i sortiran a la llum un munt de secrets", ha assegurat.

Sorprèn, per exemple, que l'autor llanci la tesi que una de les parelles més atractives i glamuroses de Hollywood -feia 10 anys que estaven junts i dos que estaven casats- en realitat feia més d'un any que estaven separats abans que es fes públic el divorci al mes de setembre.

El documental, que no compta amb l'autorització dels protagonistes, es titularà 'Broken: the incredible story of Brangelina'. Els drets del film han sigut adquirits per Media Corporation, segons ha avançat el mateix diari britànic.

MATERIAL INÈDIT

La cinta comptarà amb material inèdit mai abans vist d'entrevistes a Pitt i Jolie.

Notícies relacionades

Només fa uns dies que l'exparella ha arribat a un primer acord de divorci pel qual es compromet a mantenir la confidencialitat de tots els documents judicials relatius a la seva separació legal per protegir els seus sis fills.

Des de la tardor passada, Jolie i Pitt han estat exposats a l'opinió pública pel seu divorci i per la batalla per la custòdia dels fills. Jolie pretén tenir la custòdia física, i Pitt ha sol·licitat la custòdia compartida.