FAMÍLIA NOMBROSA

Madonna vol adoptar dos nens més de Malawi

L'artista pop ja va adoptar Mercy James i David Bana al país africà

 

  / AMOS GUMULIRA

1
Es llegeix en minuts

Madonna se n'ha anat de viatge a Malawi amb la intenció d'ampliar la seva família. La cantant ha sol·licitat aquest dimecres en persona en un tribunal de la capital, Lilongwe, poder adoptar dos nens més al país africà. L'estrella del pop ja va adoptar el 2006 un nen anomenat David Bana, que ara té 10 anys. I el 2009 va adoptar Mercy James, que en té 11. 

Aquesta segona adopció va generar una gran controvèrsia al ser rebutjada en un primer moment per un tribunal de Malawi, una negativa contra la qual va apel·lar, i finalment va guanyar el cas.

Des d'un primer moment, l'artista va assegurar que la seva intenció era que els seus fills coneguessin les seves arrels i el país on van néixer, motiu pel qual ha viatjat diverses vegades a Malawi, on l'artista porta a terme una tasca filantròpica a través de Raising Malawi, amb la construcció d'escoles. 

"El tribunal estudia la demanda per determinar si Madonna pot adoptar dos nens o no", ha indicat un portaveu del tribunal.

Notícies relacionades

El desembre passat l'artista, de 58 anys, va participar en un acte benèfic a Miami on va recaptar 7,5 milions destinats a projectes infantils a Malawi.

Madonna també és mare de Lourdes, fruit de la seva relació amb Carlos Leon, i de Rocco, que actualment viu a Londres amb el seu pare, el cineasta Guy Ritchie.