A 'INTERVIÚ'

Mikhailova: "¿Per què en la música clàssica tothom actua de llarg i de negre?"

La violinista, d'origen rus-armeni, protagonitza la portada de la revista d'aquesta setmana, que surt a la venda aquest dilluns

mikhailova2

mikhailova2

1
Es llegeix en minuts

Per primera vegada en la història de la revista 'Interviú', una intèrpret de música clàssica ocupa la seva portada. La revista setmanal surt a la venda aquest dilluns amb la protagonista Elena Mikhailova, una violinista amb més de 20 premis nacionals i internacionals, en la seva primera pàgina.

Notícies relacionades

D'origen rus-armeni, Mikhailova, d'esquena a la portada, amb una silueta que recorda el cos d'un violí, fa 25 anys que resideix a Espanya, on s'ha convertit en la musa de la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada.

"No m'importa el que diguin. Les violinistes som dones reals, que també ens sentim sexis, no extraterrestres", explica Mikhailova, gran admiradora de la valentia de Vanessa Mae, una de les valentes precursores en l'art de barrejar música clàssica i pop. "Si per ser estrella del pop no fa falta vestir-se de monja, ¿per què en la música clàssica tothom actua de llarg i de negre?", es pregunta la violinista en l'entrevista, que apareix en una sessió de fotos molt elegants i sensuals inspirades en la imatge 'El violí d'Ingres', del fotògraf Man RayMan Ray.