RECORDS DEL DIA DE REIS

Els famosos ensenyen l'àlbum familiar

Marta Hazas, Miguel Poveda i Sara Carbonero, entre altres, publiquen les seves fotos 'Cuéntame' dels Reis d'Orient

lmmarco36780356 gente  marc  marquez  instagram170106163428

lmmarco36780356 gente marc marquez instagram170106163428

1
Es llegeix en minuts

Alguns famosos han volgut recordar en aquesta jornada que algun dia també van ser nens i es van il·lusionar amb l'arribada dels Reis, així que han anat a buscar l'àlbum familiar i han compartit a Instragram algunes imatges entranyables. És el cas de Miguel Poveda en un any molt especial per a ell ja que està disfrutant la paternitat d'Ángel, el seu fill nascut a través de gestació subrogada als Estats Units que ja té any i mig. "Era meravellós creure en els Reis. Aquesta foto és de Badalona el 1978. Un vol seguir creient en els reis del món perquè salvin els nens innocents..." escriu el cantant, que aquest dissabte ofereix un concert a Girona.

L'actriu Marta Hazas, que ha tingut un 2006 molt especial no només per la seva participació en la sèrie 'Velvet' sinó també pel seu casament, també ha rememorat un altre moment. "Nit màgica".

El pilot Marc Márquez va tenir molt clar quin regal demanar a ses majestats des de molt petit. "El 1997 em van portar la meva primera moto", ha recordat.

La dona d'Íker Casillas, Sara Carbonero, també ha anat a buscar records. 

Notícies relacionades

I la cantant Chenoa també ha fet el mateix.

Qui tampoc oblidarà la cavalcada de Reis d'aquest 2017 és el punxadiscos Fonsi Nieto, que va fer de rei Melcior en la cavalcada del Puerto de Santa María, a Cadis, i ha rebut alguna crítica per estar massa pendent del telèfon i per la seva actitud passiva. Ell s'ha excusat al·legant que tenia al·lèrgia als cavalls.