CERIMÒNIA A PORTO

Iker Casillas i Sara Carbonero bategen el seu fill petit, Lucas

L'acte va tenir lloc el 17 de desembre a l'església del barri on viuen, São João da Foz

Sara Carbonero i Iker Casillas bategen el seu fill Lucas a Porto. / EUROPA PRESS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Iker Casillas i Sara Carbonero han batejat el seu fill petit, Lucas. Segons 'Semana', que aquest dimecres ha publicat les fotos, la parella va aprofitar la seva estada a Porto per celebrar una discreta cerimònia. 

Al  bateig, que es va celebrar el 17 de desembre a l'església del barri on viuen, São João da Foz, només hi van assistir els familiars més pròxims del futbolista i la reportera. Després de l'acte religiós, tots es van traslladar a dinar junts al restaurant Wish & Sushi, "també al barri Foz, que està especialitzat en cuina mediterrània i japonesa.

La publicació destaca que Carbonero anava vestida amb un disseny en color albergínia, "un dels tons tendència de la temporada", mentre que Casillas va optar per un clàssic vestit jaqueta blau marí amb corbata.

Notícies relacionades

A diferència del bateig del seu primer fill, Martín, que va tenir lloc a Madrid, el de Lucas, de 6 mesos, s'ha organitzat de forma secreta i íntima amb pocs convidats. 

"Després de la celebració van viatjar a Espanya per passar les festes de Nadal amb la família, als pobles de Navalacruz i Corral de Almaguer", subratlla 'Semana'.

Temes:

Iker Casillas