MODEL IMITAT

El vestit de Letizia té una versió barata

Mango ofereix una versió que recorda el vestit de Nina Ricci per 25,99 euros

lmmarco36616609 madrid  spain   december 13  queen letizia of spain attends 161220142749

lmmarco36616609 madrid spain december 13 queen letizia of spain attends 161220142749 / Samuel de Roman

1
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Que els estilismes de la reina Letizia tenen bastant de ganxo no és cap novetat, però un dels últims està triomfant aquests dies prenadalencs: és el 'look' que la reina va oferir la setmana passada a Madrid durant la visita al grup Vocento i que les revistes han qualificat de "punk chic".

No és casualitat que a l'entrar a la web de Mango el primer vestit que apareix a la venda és un de ratlles horitzontals elaborat en teixit de punt fi i fil metàl·lic, amb el coll rodó i la màniga llarga. Recorda el 'look' amb què va sorprendre la reina Letizia quan, acompanyada del rei Felip, va anar a l'entrega dels premis Mariano de Cavia, Luca de Tena i Mingote a la seu del grup Vocento.

El vestit de Mango, que fa temps que és a la 'web' i en aparadors de la firma catalana, costa 25,99 euros, molt lluny dels 2.500 euros que val el vestit que portava la reina, que en realitat correspon a la col·lecció primavera del 2017 de la firma Nina Ricci, propietat del grup Puig. En aquest cas és un vestit tubular de màniga llarga amb 'pailletes' de colors en tires verticals i transparències. Aquell dia la reina Letizia el va combinar amb un cinturó negre que li cenyia la figura, un 'clutch' i unes sabates de taló, també negres. És curiós que Letizia també combina en el seu dia a dia peces de Mango.

PENTINAT AMB EFECTE MULLAT

Notícies relacionades

El pentinat i el maquillatge que va lluir Letizia és aquesta aparició també estan sent molt comentats als blogs i fòrums de bellesa. El seu pentinat cap enrere i amb efecte mullat, a l'estil Kim Kardashian, i el maquillatge brillant, amb ombres 'glitter' en els mateixos tons liles que el vestit, un traç marcat de llapis negre i una bona dosi de màscara per realçar les pestanyes, han sorprès tant com el seu famós tall estil bob.

Alguns maquilladors, com Miguel Álvarez, maquillador oficial de Max Factor, aplaudeixen el resultat. "¿Per què una reina actual no ha de poder lluir un model amb un punt de rock o de glam?". Altres especialistes han comentat. "És un tall que masculinitza i un maquillatge arriscat perquè pot semblar malaltís a les fotografies", indiquen. Altres indiquen que aquest pentinat "queda bé si tens la cara angulosa, com és el cas". En el que tothom està d'acord és que no és un estilisme apte per a cada dia. "Molt millor per a una nit de festa".