ROBA 'MADE IN SPAIN'

Vestits que traspassen fronteres

Miley Cyrus, Lady Gaga i Beyoncé han portat roba de María Escoté, YolanCris i María K Fisherman

vestidos-espaoles

vestidos-espaoles

1
Es llegeix en minuts
YAGO GARCÍA / BARCELONA

La indústria de la moda necessita les 'celebrities'. Vestir una estrella del pop com Miley Cyrus suposa per a la marca un aparador que dóna fins i tot més publicitat que desfilar en una passarel·la. Algunes firmes espanyoles ho han aconseguit, i no és gens fàcil. Si no tenen un departament de relacions públiques que contacti amb les famoses per presentar-los els seus vestits, han d'esperar que siguin les estilistes de les 'celebrities' les que es posin en contacte amb les seves marques.

Miley Cyrus, de 24 añus, va lluir fa uns dies un vestit de la dissenyadora espanyola María Escoté en l'edició americana de 'The Voice' ('La Voz'). La peça, fabricada en oripell rosa fúcsia, encaixava amb la personalitat estrident de la cantant. Anteriorment ja va portar una peça de la marca María Ke Fisherman al festival iHeart Radio.

Notícies relacionades

De la firma catalana YolanCris (per Yolanda i Cristina), especialistes en vestits nupcials, va ser un dels que va portarv la cantant Lady Gaga, durant la seva actuació en la desfilada de Victoria's Secret, celebrada al Gran Palais de París i televisiat a mig món. La cantant, de 30 anys, va demanar a la firma 10 vestits diferents i va escollir un model de puntes negres amb roses vermelles. Recordem que Beyoncé también es va decantar per YolanCris per a la gala dels premis MTV. Es va tractar d'un vestit de núvia amb transparències que va tenir repercussió planetària.

Des que viu a Porto, Sara Carbonero també s'ha convertit en una ambaixadora de la moda espanyola. En la recepció que van oferir els Reis durant la seva visita oficial a Portugal, la presentadora va lluir un elegant vestit blanc i negre confeccionat per Vicky Martín Berrocal. També fa uns dies, a Los Angeles, l'actriu Adriana Ugarte va anar a l'estrena de 'Julieta', la pel·lícula d'Almodóvar, enfundada en un vestit de YolanCris estampat i molt acolorit.