Michelle Obama s'acomiada en un hospital infantil de la seva tasca com a primera dama

La dona del president dels EUA llegeix un conte de Nadal als més petits per vuitè any consecutiu

Michelle Obama, durant la seva visita a un hospital infantil. / AFP VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

L'encara primera dama nord-americana, Michelle Obama, ha anat aquest dilluns a un hospital infantil de Washington, per vuitè any consecutiu, per llegir als nens el clàssic conte 'La nit abans de Nadal'.

Obama ha estat acompanyada per Ryan Seacrest, que dirigeix una fundació que porta el seu nom i que es dedica a acostar els mitjans de comunicació als malalts més petits construint estudis de ràdio i televisió en hospitals pediàtrics, perquè els menors es puguin iniciar com a comunicadors.

Notícies relacionades

La primera dama nord-americana també ha contestat a les preguntes dels més petits i ha confessat, per exemple, que el seu esport hivernal preferit és l'esquí i que, des que és primera dama, esquia més perquè no surt tant de viatge. "Quan ets el president i la primera dama [dels EUA], vius en una bombolla", ha assegurat.

Els gossos de Michelle Bo i Sunny també han anat amb ella a la visita i han fet les delícies dels més petits, igual que el Pare Noel, que també era a la sala assegut davant els nens durant la visita.