NOVES FOTOGRAFIES

Ronaldo es deixa veure amb la model Georgina Rodríguez en el concert de Justin Bieber

L'aragonesa va estar a la llotja del Bernabéu en el partit del Madrid contra l'Sporting

Cristiano i Georgina Rodríguez, cada vegada més units / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

El mateix dia que la revista '¡Hola!' publicava l'exclusiva de la suposada relació de Cristiano Ronaldo amb la model Georgina Rodríguez, la parella va assistir al concert de Justin Bieber a Madrid.

I, lluny d'amagar-se, la parella es va deixar veure -i fotografiar, si tenim en compte el mig somriure de l'astre madrileny mirant a la càmera- a la sortida de l'espectacle del cantant.

DE 21 ANYS I CRIADA A JACA

Notícies relacionades

Georgina, de 21 anys, es va criar a Jaca (Osca), segons revela la revista '¡Hola!', que publica les imatges del dia 23 de la parella. I, segons aquesta mateixa publicació, és model i treballa a la botiga Gucci de Madrid, de la qual el golejador madridista és un assidu. El seu pare, d'origen argentí, va ser entrenador del Club de Fútbol Jacetano d'Osca.

La vida d'aquesta guapa aragonesa ha fet un canvi radical des que la seva relació amb el futbolista, amb qui, segons sembla, fa tres mesos que surt, ha saltat als mitjans de comunicació. I la parella no s'amaga: han sigut vistos sopant junts en un restaurant de Madrid i ella hauria estat a la llotja del Bernabéu veient com Cristiano marcava dos gols a l'SportingSporting. El fet que la noia hagi sigut fotografiada arribant a la feina a Gucci, a la 'milla d'or' madrilenya, fa que estigui pensant a deixar-ho per sentir-se massa exposada, segons la publicació.