Pierce Brosnan indigna l'Índia amb el seu nou anunci

L'actor publicita una marca de 'pan masala', un producte que pot provocar càncer bucal

Pierce Brosnan, en el polèmic espot. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Pierce Brosnan, que va interpretar James Bond en quatre ocasions, ha protagonitzat un anunci de Pan Bahar L'empresa comercialitza 'pan masala', una barreja de fruita seca, herbes (betel), llavors i espècies que es mastega després dels àpats per facilitar la digestió i refrescar l'alè.

RISC DE CÀNCER

Notícies relacionades

L'anunci ha provocat moltes crítiques perquè el 'pan masala' és un producte poc saludable. Provoca que la saliva es torni vermella i és el causant de les taques d'aquest color al terra dels espais públics a l'Índia. El 'pan masala' conté nou d'areca, una droga que provoca eufòria i que pot provocar càncer bucal, segons la Fundació Alcohol i Drogues australiana.

Pierce Brosnan ha agafat el relleu de l'estrella de Bollywood Saif Ali Khan, que va protagonitzar la campanya anterior. "Estem intentant canviar la percepció que té el públic dels refrescants bucals", ha declarat Pan Bahar a la 'BBC'. No obstant, les reaccions a l'anunci no han sigut positives i les xarxes s'han omplert de crítiques a Brosnan per la seva participació en la campanya.

Temes:

Índia Càncer