BONS AMICS

Angelina Jolie es recolza en Johnny Depp

Segons 'The Sun', l'actor l'està ajudant en aquest procés de divorci de Brad Pitt

lmmarco14769378 madrid 16 12 2010 icult los actores johnny depp y angelina j160927124327

lmmarco14769378 madrid 16 12 2010 icult los actores johnny depp y angelina j160927124327 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts

Es coneixen des de fa temps. Angelina Jolie, de 41 anys, i Johnny Depp, de 53, van rodar junts 'The tourist' fa sis anys. I per això, segons el diari britànic 'The Sun', ella ha recorregut a Depp per compartir aquests durs moments després de l'anunci del seu divorci amb Brad Pitt.

"Angelina idolatrava Johnny des de molts anys abans que treballessin junts a 'The tourist' i es van caure molt bé durant el rodatge", ha explicat una font de l'entorn de l'actriu. "Tots dos s'han mantingut en contacte des d'aleshores i van estar parlant amb regularitat durant la tempesta que va envoltar la ruptura de Johnny amb Amber (Heard)", ha afegit.

UN PROCÉS SIMILAR

Efectivament, Depp acaba de passar per una situació similar a la que viu ara Angelina Jolie. L'actor es va divorciar de la seva dona, Amber Heard, al mes de maig, després de 15 mesos de matrimoni. Després de diversos mesos de litigi amb acusacions de maltractament i abús de substàncies desvelades per l'actriu britànica, protagonista de 'La chica danesa', l'exparella va arribar un acord pel qual, entre altres termes, el protagonista de 'Pirates del Carib' pagava set milions d'euros a la seva ex, que va destinar a dues entitats que treballen contra el maltractament.

Notícies relacionades

Un acord que es va aconseguir gràcies a l'ajuda de la seva advocada, Laura Wasser, la mateixa que ara ha contractat Angelina Jolie.

TELÈFON BLOQUEJAT

D'altra banda, segons apunten diversos mitjans com el 'Daily Mail', Angelina Jolie ha bloquejat el número de telèfon de Pitt per no tenir cap contacte amb el que ha sigut la seva parella en els últims 12 anys, els dos últims com a marit. L'actor, segons aquests mitjans, està totalment “devastat, destrossat i fora de si”, perquè no es pot creure que el divorci sigui definitiu, malgrat que ja hi havia hagut més d'un avís. Segons el portal 'TMZ', Jolie ha deixat la casa familiar als turons de Los Angeles per traslladar-se, amb els seus sis fills, a un casa que ha llogat a la platja, a Malibu.