A 'LECTURAS' I 'SEMANA'

Kiko Matamoros i Makoke, un casament amb doble xec

Amb la celebració del seu casori, la parella ha aconseguit un parell d'exclusives

mroca35598203 portada boda kiko matamoros y makoke lecturas160919170822

mroca35598203 portada boda kiko matamoros y makoke lecturas160919170822
mroca35598202 portada boda kiko matamoros y makoke semana160919170833

/

1
Es llegeix en minuts

El casament de Kiko Matamoros i Makoke ocupa aquest dilluns les portades de 'Lecturas' i 'Semana'. Les dues publicacions ofereixen en exclusiva informació i imatges de l'enllaç.

Les dues revistes, que han avançat a aquest dilluns la seva publicació, ofereixen un extens desplegament gràfic. Per la seva banda, 'Lecturas' ha titulat: "La boda de Makoke i Kiko'. A la portada destaca una imatge de família amb els nuvis amb els seus fills Javier Tudela i Ana Matamoros. A les pàgines interiors es pot veure amb detall l'"emotiva cerimònia"; els  'looks' que va lluir la núvia (Pronovias i Rosa Carboné); la festa posterior, així com les fotos dels convidats que van anar al castell de Viñuelas, a Madrid. El  setmanari també es fa ressò de les primeres declaracions d'Ana, la filla del matrimoni: "Ara és quan m'ho començo a creure una mica, però fins que no arribi del braç del meu pare i la vegi a ella arribar vestida de núvia, no m'ho creuré del tot".

PADRINS DE LA CERIMÒNIA

'La gran boda de Kiko i Makoke' és el títol que ha triat 'Semana' per a la seva portada, on destaca una imatge dels nuvis molt somrients. En un petit requadro hi apareixen Javier i Ana, els únics fills que van anar a l'enllaç. Ell, fill de Makoke i el seu anterior marit. Ella, la filla que el recent matrimoni té en comú. Ells dos van ser els padrins de la cerimònia, que es va celebrar pel civil. 

Notícies relacionades

Així mateix, la revista també proposa instantànies de l'arribada dels nuvis a l'altar; de la cerimònia i del sopar, amb un menú compost per crema de porro i tòfona, amanida de llamàntol, sorbet de mandarina, filet a la i pastís.

En altres apartats, la publicació dedica nombroses pàgines a 'Els convidats més televisius" i al "Divertit final de festa", que es va allargar fins a la matinada i que va comptar amb l'actuació de Las Mellis.