FUTURS PLANS

Adele planeja deixar les gires deu anys

La cantant es vol dedicar completament al seu fill Angelo

 

  / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
A. ROCASALVA / BARCELONA

Els afortunats que van poder veure en directe Adele fa uns mesos al Palau Sant Jordi de Barcelona poden donar-se per satisfets. Si compleix el que avança ‘The Sun’, el 'tour' 'Adele Live 2016', podria ser l'últim... en una dècada.

Segons el rotatiu, la cantant britànica de 28 anys, que ha fixat la seva residència a Los Angeles, estaria pensant a deixar les gires multitudinàries per centrar-se en la seva família i, en especial, en el seu fill Angelo, que ara té 3 anys.

“Ell és el més important de la seva vida. Ara l'acompanya en la seva gira, però l'any que ve comença l'escola i Adele no es vol perdre cap moment del creixement del seu fill”, ha indicat una font pròxima a la cantant.

Encara que de moment no hi ha comunicat, tot apunta que la seva intenció seria establir la seva residència a Las Vegas. Segons ‘The Sun’, allà podria actuar en un ‘xou fix’ com ja han fet altres artistes com Britney Spears, Jennifer Lopez i Celine Dion. D'aquesta manera, la intèrpret de ‘Hello’ podria compaginar la seva faceta de mare amb la d'artista.

RECORD D'AMY WINEHOUSE

Notícies relacionades

Adele, que va actuar dimecres passat a Boston, va aprofitar que era l'aniversari de la malaguanyada Amy Winehouse per recordar-la cantant ‘Make you feel my love’ de Bob Dylan.

"Sento que li dec un 90% de la meva carrera a Amy. Va ser per ella que vaig agafar una guitarra i va ser per ella que vaig començar a escriure les meves pròpies cançons", va explicar a l'escenari. “El seu primer àlbum, 'Frank', va canviar realment la meva vida", va afegir l'estrella.

Temes:

Adele