MARE A LA PISCINA

Bar Refaeli llueix figura tres setmanes després de ser mare

La model publica a Instagram una foto en què apareix en biquini

jgblanco35345190 instagram bar refaeli160901141257

jgblanco35345190 instagram bar refaeli160901141257

1
Es llegeix en minuts

Només tres setmanes ha trigat Bar Refaeli a penjar la seva primera foto en biquini després de donar a llum la seva petita Liv, fruit del seu matrimoni amb el milionari Adi Ezra. La 'top' israeliana, de 31 anys, ha publicat una suggerent fotografia al seu compte d'Instagram en què apareix nedant a la seva piscina amb un biquini negre.

Encara que la imatge, captada d'esquena, no mostra el seu ventre, es pot apreciar que s'ha recuperat en un temps rècord de l'embaràs i el part. La maniquí, que va ser nòvia de DiCaprio i a la qual hem vist desfilant a Espanya, va estar practicant esport fins pocs dies abans d'estrenar-se com a mare, tal com va anar explicant a través d'Instagram, on té més de dos milions de seguidors. 

D'aquí unes setmanes, el matrimoni celebrarà el seu primer aniversari de casament. La cerimònia va ser oficiada per un rabí ultraortodox, tot i que la parella és laica. I aquell dia Bar i Adi van tirar la casa per la finestra.  La festa, amb 300 convidats, es va celebrar en un hotel a prop de Haifa, envoltats d'excepcionals mesures de seguretat i per la qual la parella va pagar més de 300.000 euros.

Notícies relacionades

Adi Ezra és president de Net M'Holdings Ltd., una de les companyies importadores d'alimentació més importants d'Israel.