BELLESA JAMAICANA

La discreta i curvilínia nòvia d'Usain Bolt

Kasi Bennett, de 26 anys, surt amb el velocista des del 2013

lpedragosa35236851 gente  instagram de kasi b  novia de usain bolt160820192313

lpedragosa35236851 gente instagram de kasi b novia de usain bolt160820192313

3
Es llegeix en minuts

Fa quatre anys, Usain Bolt va celebrar l'or en els 100 metres en els Jocs Olímpics de Londres amb tres jugadores sueques d'handbol. Aquesta vegada, el velocista jamaicà canviarà de plans. Perquè té nòvia. Perquè estarà amb ella. Es diu Kasi Bennett i és una jamaicana de 26 anys de corbes rotundes.

L'home més ràpid del planeta té motius de sobres per celebrar, ara que ja s'ha convertit en "el més gran", en una llegenda, en un mite, en un atleta immortal, després d'aconseguir tres medalles d'or en els Jocs de Rio per a un total de nou des que va començar a guanyar-les en els de Pequín el 2008.

¿Qui és Kasi Bennett, la noia que ha aconseguit robar el cor de Bolt? Se sap que és veïna d'Old Harbour, una localitat jamaicana, però poca cosa més, perquè el velocista no vol exposar-la davant els mitjans de comunicació.

 

Bolt, que fa 30 anys el 21 d'agost, aquest diumenge, ha mantingut una gran discreció al voltant d'un idil·li que dura una mica més de tres anys, i no ha anat mai a cap acte públic amb ella. El periodista Ian Boyne li va arrencar algunes confessions en una entrevista que va mantenir amb ell al gener. Per exemple, ¿què és el que el va atraure de Bennett? "Una de les coses que més em criden l'atenció és el cul", li va deixar anar. "Això és el que realment m'atrau. Sempre he sortit amb dones curvilínies".

 

 

Li va comentar que sortia amb "una noia jamaicana" i que no volia que tingués projecció pública. "No m'amago, sens dubte, però intento no aparèixer en els mitjans de comunicació en pla 'aquí la teniu' perquè sé què passarà". 

Bolt va explicar a Boyne que quan van començar a sortir la va avisar que si el seu idil·li sortia a la llum "les coses no serien com ella es pensava" per la pressió mediàtica. "Molta gent intentarà atacar-la, així que li vaig dir que s'ho prengués amb calma i s'assegurés d'estar preparada".

I li va demanar "honestedat". Ho volia saber tot sobre el seu passat perquè si no l'hi deia a ell abans, la premsa ho acabaria sabent igualment. I no volia passar per aquest tràngol. Pel que sembla, no hi ha res fosc en el seu passat i Bolt està encantant amb Bennett, que manté un perfil baix en les xarxes socials respecte al seu festeig.

Només una vegada Bolt va deixar una foto de tots dos a les xarxes socials, però sense presentar-la com la seva nòvia. La parella va ser vista a l'abril besant-se en una festa de carnaval a New Kingston (Jamaica) i el velocista va compartir una fotografia de tots dos en plena festa en què escrivia: "El president i la primera dama". Poca informació més ha donat sobre Bennett.

 

 

Notícies relacionades

Així que toca repassar les xarxes socials per saber algo más d'ella. I en el Twitter de la jove hi ha frases dedicades a Bolt que demostren el cariño i amor que le professa. Le ha llamado "el meu cap" i "el meu baby". I sempre s'ha mostrat segura dels triomfs que anava a cosechar el seu noi. "Tu saps que jo mai estic nerviosa", ha escrit aquests dies. "Ell lo té tot, el treball i el talent". Tras guanyar una nova medalla d'or, Bennett pió: "El nivell d'orgull és incommensurable". 

És la tercera o quarta nòvia seriosa que té Bolt, segons va confessar a Boyne. El nou vegades campió olímpic també li va explicar que busca estabilitat en les relacions i que vol casar-se i tenir tres fills quan trobi "la noia adequada". "Però he d'assegurar-me que és la noia adequada", va subratllar. Sembla que Bennett ho és...