DEBUT DARRERE DE LA CÀMERA

Bradley Cooper dirigirà Lady Gaga

La cantant encapçalarà el repartiment i compondrà la música d'una nova versió d''A star is born' (Ha nascut una estrella)

lmmarco35169503 gente bradley cooper y singer lady gaga attending tonybennet160817131429

lmmarco35169503 gente bradley cooper y singer lady gaga attending tonybennet160817131429 / GTRES

1
Es llegeix en minuts

L'estrella del pop Lady Gaga se segueix obrint camí en l'actuació i, segons ha confirmat la productora Warner Bros, serà la protagonista d'una nova versió d'un clàssic del cine, 'A star is born' (Ha nascut una estrella).

La cinta serà el debut com a realitzador de l'oscaritzat actor Bradley Cooper, protagonista de 'La part positiva de les coses' i de la saga 'Ressaca a Las Vegas', que també estarà davant de la càmera. Lady Gaga també s'ocuparà de compondre la banda sonora i les cançons d'aquest musical. El nom de Beyoncé també havia sonat per a aquest paper.

Lady Gaga, que fa uns anys va fer uns primers passos en el cine a 'Machete Kills' (2013) i 'Sin City' (2014), va fer un pas endavant en la seva trajectòria com a intèrpret amb la seva participació en la sèrie televisiva 'American Horror Story', que li va valer el Globus d'Or a la millor actriu d'una minisèrie. L'estrella també va ser fa uns dies la padrina del 90è aniversari de Tony Bennett.

DIVERSES VERSIONS

A star is born' explica la història d'una jove cantant que es fa famosa mentre la seva exitosa parella es comença a enfonsar a poc a poc.

Notícies relacionades

El 1937, els intèrprets Janet Gaynor i Fredric March van donar forma a la primera versió d''A star is born', encara que va ser el director George Cukor, que va comptar, el 1954, amb Judy Garland i James Mason, qui va desenvolupar l'adaptació més reconeguda d'aquesta història.

El 1976 se'n va estrenar una nova versió, amb Kris Kristofferson i Barbra Streisand, que va guanyar l'Oscar a la millor cançó original juntament amb Paul Williams per 'Evergreen'.