Pipi Estrada, el gran absent del 'reality' de les Campos

El comentarista esportiu que va relatar les seves experiències sexuals amb Terelu després de trencar amb ella no apareix a les fotos familiars

lmmarco35133353 la presentadora de tv terelu campos con su novio el periodis160815184034

lmmarco35133353 la presentadora de tv terelu campos con su novio el periodis160815184034

1
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / EL PERIÓDICO

"L'univers d'una de les sagues familiars més estimades d'Espanya. Les seves inquietuds, les seves pors i les seves passions. Gran estrena dijous a les 10 de la nit a Telecinco".

Amb aquestes paraules anuncia al seu compte d'Instagram la productora La Fábrica de la Tele l'arribada a la graella televisiva del nou 'reality' que girarà al voltant de la presentadora María Teresa Campos i la seva filla TereluMaría Teresa Campos i la seva filla Terelu. Ho il·lustren amb la imatge d'una vitrina plena de fotos familiars emmarcades en la qual hi ha un gran absent, José Manuel Estrada, per a tots Pipi Estrada, que va ser parella de Terelu i que, pel que es veu, ha esborrat de la seva vida després que ell exoliqués detalls de les seves trobades sexuals. 

SENSE TALLAR-SE

La faceta de comentarista esportiu de Pipi Estrada es va veure totalment eclipsada pel seu rol de personatge rosa en l'apartat consort quan, entre el 2003 i el 2005 va mantenir una relació sentimental amb Terelu Campos. Una relació plena d'alts i baixos que les revistes van seguir amb molt d'interès i que es va vendre als mitjans de comunicació per entregues.

Notícies relacionades

Finalment aquella relació va acabar fatal i el periodista va començar a xerrar de la seva ex pels platós i sense cap mania, cosa que no li va agradar gens a la col·laboradora del programa 'Sálvame'.

Preguntat recentment pel projecte televisiu en què Terelu i la seva mare, María Teresa Campos, en el qual, entre altres coses, portaran a casa seva personatges famosos per entrevistar-los, Estrada ha dit: "¿Les 'Campasian'? Doncs si el fan, jo sóc necessari en aquest 'reality'. Si no hi sóc jo, l' arruïnen. Reina Mare, Princesa Filla, si no em porteu a mi, esteu en la ruïna”, clamava el periodista. I afegia: “Tereluca, pots negar que jo he estat a la teva vida, però la història no es pot esborrar. Fes una enquesta al carrer, a veure qui surt com el teu ex. Quina pena, ho sento per tu”.