PORTADA D''INTERVIÚ'

María Lapiedra: "Mai tornaré al negoci del sexe"

fimedio34930712 gente interviu para el 8 de agosto160805180833

fimedio34930712 gente interviu para el 8 de agosto160805180833

1
Es llegeix en minuts

María Lapiedra ha sigut l''stripper' espanyola més cotitzada però la maternitat l'ha canviat, i ha iniciat un viatge vital sense retorn. “Mai tornaré al negoci del sexe”, assegura. María Lapiedra protagonitza la portada d''Interviú' que aquest dilluns arriba als quioscos. 

Empresària i col·laboradora del programa 'Cazamariposas' de Divinity i Telecinco, María Lapiedra confessa que viu la millor etapa de la seva vida: “Ser mare m'ha canviat. N'armava de grosses per avorriment, era una pobra infeliç, ara sóc més seriosa”, assegura en relació amb els escàndols i muntatges que ha protagonitzat ocupant protagonisme en els programes de cor i dels quals parla sense censura a l'entrevista d''Interviú'.

Notícies relacionades

Amiga personal del director de cine porno conegut com a 'Torbe', Lapiedra aprofundeix i dóna claus sobre l'escàndol sexual que ha esquitxat els futbolistes David de Gea i Iker MuniainDavid de GeaIker Muniain.

ESPECIAL 'CHICAS AL AGUA'

Aquesta setmana, la revista 'Interviú' es ven conjuntament amb el suplement ‘Chicas al agua', un especial de 68 pàgines que, per primera vegada, reuneix les millors fotografies de 50 dones famoses despullades en un entorn aquàtic, com Alaska, Silvia Fominaya, Anabel Pantoja, Sonia Ferrer, Arancha de Benito, Samantha Fox…