COPS SOLIDARIS

Adriana Lima 'boxeja' per ajudar els joves de les faveles

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
ALBA GARCÍA / BARCELONA

La supermodel Adriana Lima ha col·laborat en el projecte 'Luta pela Paz' ('Lluita per la Pau') de la Fundació Laureus, que té per objectiu millorar la vida a les faveles del Brasil. Es tracta d'una iniciativa que combina la boxa i les arts marcials amb l'educació i el suport social, i se centra a assegurar un futur a joves que viuen en comunitats afectades pel crim, la violència i l'exclusió social.

La model, una apassionada d'aquestes disciplines esportives, no ha dubtat a pujar al ring per col·laborar amb la causa. "Aquest projecte millora la seva autoestima i els permet trobar el valor que hi ha en ells i entendre que són capaços de fer qualsevol cosa per millorar". L'ha qualificat de "meravellós" i ha afegit que a nivell personal se sent "molt honrada de tenir l'oportunitat de ser al ring" i compartir la seva "passió" per la boxa amb aquests nens.

CORRESPONSAL ALS JOCS DE RIO

Notícies relacionades

Aquesta col·laboració s'ha portat a terme just abans que Lima viatgi als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, als quals assistirà com a corresponsal de la NBC.

No és la primera vegada que la model col·labora amb la Fundació Laureus, ja que com a ambaixadora de la marca de rellotges de luxe suïssa IWC ja ho havia fet a través de la venda a tot el món d'un rellotge d'edició limitada a 15.000 peces.