SEGON MATRIMONI PER A L'EXÀNGEL DE VICTORIA'S SECRET

Miranda Kerr anuncia el seu compromís amb el fundador de Snapchat, Evan Spiegel

La model ha publicat una foto en què llueix l'anell de prometatge

mroca34767775 model miranda kerr and evan spiegel at the 2016 clive davis 160721135328

mroca34767775 model miranda kerr and evan spiegel at the 2016 clive davis 160721135328 / Mandatory Byline Juan Rico FAME

1
Es llegeix en minuts

Miranda Kerr s'acaba de comprometre amb el bilionari Evan Spiegel, cofundador de la xarxa social Snapchat.

Després de 14 mesos de nòvios, l'exàngel de Victoria's Secret ha confirmat el seu compromís a través del seu compte d'Instagram, on ha publicat una imatge de l'espectacular anell al seu dit anular amb un dibuix del seu noi agenollat dient-li: "Casa't amb mi".

Notícies relacionades

La model, de 33 anys, ha acompanyat la imatge amb el missatge: "Diré que sí". Així confirma que d'aquí poc temps contrauran matrimoni. Els rumors sobre el possible compromís van començar fa uns dies, quan es va saber que l'empresari havia anat a buscar una aliança de compromís per a la seva nòvia. L'anell és una peça dissenyada amb un diamant central talla rodona, una joia feta per a Kerr en exclusiva.

Aquest serà el segon matrimoni per a l'exàngel de Victoria's Secret, que va estar casada tres anys amb l'actor Orlando Bloom, que actualment manté una relació amb la cantant Katy Perry. D'aquesta relació amb l'australiana va néixer Flynn, de 5 anys. Per la seva banda, Spiegel, de 26 anys, no ha estat mai casat abans.

Temes:

Snapchat