'INTERVIÚ'

Sara Gil i Mar Montoro: "Hem convertit el llit en una passarel·la"

Les presentadores d'Europa FM protagonitzaran a la secció de la revista 'La perversión vive arriba' una sèrie de relats sobre fetitxes

foto-portada-2097-ok

foto-portada-2097-ok

1
Es llegeix en minuts

Totes dues són periodistes, mares, lluitadores… i aquest estiu les més desenfrenades d''Interviú'. Sara Gil i Mar Montoro, copresentadores de ‘Ponte a prueba’, el programa radiofònic més boig d'Europa FM, es mostren guerreres a les fotos i en l'entrevista: “El sexe està sobrevalorat. Hem convertit el llit en una passarel·la”.

A partir del dilluns 11 de juliol, Mar i Sara protagonitzaran a 'Interviú' la secció ‘La perversión vive arriba’, una sèrie de relats sobre fetitxes. “Deixarem anar la nostra creativitat, ens divertirem i escriurem sense tabús”. Les periodistes, que també han fet els seus primers passos a la televisió, asseguren que ningú els ha regalat res i es pregunten “¿Què passa, que a la tele has de ser guapa i a la ràdio lletja perquè se't prengui seriosament?”.

Notícies relacionades

A les pàgines especials d'estiu, a més de la incorporació de les dues periodistes d'Europa FM, podràs disfrutar dels relats eròtics de Teresa Viejo i de les entrevistes de Langui. El raper no entrevistarà a 'Interviú' rics i famosos. A ‘Ni en tu casa ni en la mía’, el també actor conversarà amb veïns del seu barri (Pan Bendito, Madrid) que estan a un pas de l'exclusió o ja hi han caigut.

A més, l'estiu més refrescant inclourà les vinyetes de Miguel Brieva, les ‘Parejas imposibles’ de Ramón de España, els tresors eròtics d'‘El cuarto de las maravillas’ o un repàs a aquells crims que han quedat en l'oblit sense resolució. Reportatges, propostes culturals i les primeres candidates al concurs Noia Interviú 2016 completen l'oferta estiuenca. 

Temes:

Interviú