CONFESSIÓ DOLOROSA

Dulce: "Vaig patir assetjament sexual a casa d'Isabel Pantoja"

Després de sortir de 'Supervivientes', l'exmainadera ha concedit una entrevista en què revela les seves vivències a Cantora

mroca34503586 gente  portada lecturas dulce160629132210

mroca34503586 gente portada lecturas dulce160629132210

2
Es llegeix en minuts

Dulce ha sigut un dels últims personatges de Cantora a saltar a la palestra i ho ha fet gràcies al seu pas per 'Supervivientes 2016', i malgrat que al programa molts l'han criticat per no donar el joc esperat, ni revelar les seves vivències més intimes amb Isabel Pantoja. La que era la mainadera de Kiko Rivera i Chabelita ha aprofitat la seva sortida per concedir una entrevista en què s'obre i revela els moments més dolorosos al costat de la tonadillera.

Així que va arribar d'Hondures,  Dulce ha concedit la seva primera entrevista a 'Lecturas', que ja fa que ens quedem impressionats des del titular de la portada: "Vaig patir assetjament sexual a casa d'Isabel Pantoja".

Després de repassar amb la revista el seu pas pel 'reality', en què confessa que va anar amb la intenció de fer supervivència i no conflicte, per això mateix no es va enfrontar a Mila, reconeix que la persona amb qui s'ha portat pitjor és amb Carla, que el seu guanyador és Suso i que es va sentir atreta per Paco, encara que després no es va encendre la flama, la conversa se centra en les seves vivències a Cantora, on ha passat la major part de la seva vida.

"ARA EM SENTO LLIURE"

Dulce comença reconeixent que és més feliç ara que durant la seva etapa a Cantora: "Ara em sento lliure, estava com tancada", i encara que assegura que seguirà al costat de Chabelita "ara tinc la meva vida". El gran problema de Dulce i Cantora és, com ella mateixa reconeix la seva entrega: "He viscut per als altres i entregada en cos i ànima, amb absoluta dedicació", per això mateix assegura que el seu pas per 'Supervivientes 2016' li ha servit per "curar-se una mica del dolor".

Igual que li passa a ella, assegura que Cantora s'ha convertit la presó d'Isabel Pantoja i aclareix la polèmica de la seva sortida: "A mi ningú m'ha tret de Cantora, encara que a llarg termini ho tenien planejat", i revela els verdaders motius: "Me'n vaig anar perquè estava de baixa, no podia estar allà malalta. No tenia suport de ningú. Després d'haver-me entregat durant anys no vaig rebre el mateix, em sentia molt malament i vaig abandonar".

Notícies relacionades

"NO EM MEREIXIA AQUEST TRACTE"

Dulce també ha relatat com va reaccionar Pantoja davant la seva sortida de Cantora: "No admetia que jo estigués malalta, no es preocupava", i narra un dels pitjors episodis que va viure durant la seva etapa a la finca: "No tenia mitjans per desplaçar-me i no em deixaven el cotxe per anar al metge. Havia d'anar-hi caminant arrossegant-me de dolor per esperar un taxi. No em mereixia aquest tracte, no vaig rebre atencions ni afecte", i encara que Dulce evita parlar-ne, al final deixa anar les seves ganes de parlar i apunta un culpable: "Isabel mai hauria reaccionat així sense el seu germà".