Anar al contingut

CASAMENT A LA VISTA

Mario Vargas Llosa firma el divorci de Patricia Llosa

La sentència de divorci, emesa pels jutjats del madrileny carrer Francisco Hervás, s'ha de validar al Perú

 

  / EFE / JUANJO MARTÍN

Mario Vargas Llosa ja és un home divorciat. L'escriptor i Patricia Llosa han firmat el divorci després de 50 anys de matrimoni, segons ha confirmat el diari 'ABC'. Això sí, la sentència, emesa pels jutjats del madrileny carrer Francisco Hervás, també s'ha de validar al Perú. Fonts jurídiques han confirmat que aquest procés es pot demorar fins a vuit mesos al país andí.

“Hi haurà casament, perquè ja s'ha firmat el divorci amb Patricia Llosa. Crec que es farà públic en un mes. En l'acord econòmic, ell ha sigut excessivament generós, ha estat obert a la negociació”, s'ha assegurat al programa d''Ana Rosa' de Tele 5. “El casament serà després de l'estiu, quan estigui resolta l'herència de Boyer”, ha afegit el programa.

UNA DONA DE MARITS

Fa sis mesos que van començar els tràmits del divorci, que obre la porta a un enllaç amb Isabel Preysler, que en més d'una ocasió ha reconegut ser una dona de marits, no d'idil·lis. "Sempre m'he casat per iniciativa d'ells", ha dit recentment. No seria estrany que el casament se celebri molt aviat.

El matrimoni ja dissolt de l'escriptor amb la mare dels seus fills es va fer en règim de guanys. Ara es començaran a repartir el patrimoni de tots dos en parts iguals i s'acordarà una pensió per a Patricia.