EXCLUSIVA A 'CUORE'

Les escenes més salvatges dels famosos

A punt de complir el desè aniversari, la revista recorda imatges impactants de Justin Bieber, Hiba Abouk, Jennifer Lopez i Miley Cyrus

fimedio33823466 cuore numero 523 portada160512130517

fimedio33823466 cuore numero 523 portada160512130517

1
Es llegeix en minuts

Amb motiu del desè aniversari, 'Cuore' fa un repàs de les escenes més impactants de les celebritats. Des dels posats en calçotets de Justin Bieber a les remenades d'anques de Jennifer Lopez i la imatge de Hiba Abouk sense roba interior.

El ball sexi de JLO dóna pas al reportatge principal de la revista, que s'entrega demà amb EL PERIÓDICO per un euro. L'estrella del Bronx va alegrar Pitbull durant una actuació conjunta, com testifiquen els voluminosos pantalons de l'artista cubà.

Justin Bieber també s'aixeca 'content' al matí. El canadenc semblava amagar el seu atribut sota els calçotets, el que es va donar a conèixer com el 'biberó' de l'intèrpret. A més, la publicació recorda una altra de les seves escenes més 'heavies', mentre disfrutava d'una gresca a Las Vegas amb una 'stripper', a la qual no va dubtar a mossegar un mugró

MILEY CYRUS I EL SEU PENIS INFLABLE

En aquest especial de les escenes més salvatges de les celebritats, no podia faltar la sempre polèmica Miley Cyrus, que en una ocasió va sortir a l'escenari acompanyada d'un penis inflable amb una cara somrient.

Notícies relacionades

Una altra de les instantànies que destaca 'Cuore' és la que protagonitza l'actriu Hiba Abouk, quan fa quatre anys es va asseure a la primera fila d'una desfilada, on amb un minivestit i sense roba interior va deixar a la vista dels fotògrafs la zona més íntima del seu cos.

La nova cara de Flavio Briatore després de passar per quiròfan, el part gairebé en directe de Madison, la filla petita de l'ex Spice Girl Mel B i el nu de Roberto Cavalli al seu iot, mostrant el seu penis al complet, són altres de les escenes més salvatges que publica aquesta setmana el setmanari del Grup Z.

Temes:

Cuore