GALA DE PREMIS A MIAMI

Enrique Iglesias, Nicky Jam i Paulina Rubio, protagonistes dels Billboard llatins

fimedio33700944 singer nicky jam turns back towards the audience a160429135407

fimedio33700944 singer nicky jam turns back towards the audience a160429135407 / Wilfredo Lee

1
Es llegeix en minuts

L'espanyol Enrique Iglesias, el mexicà Juan Gabriel i el nord-americà Nicky Jam han sigut els grans guanyadors de la vint-i-setena edició dels premis Billboard a la música llatina que es va celebrar a Miami.

Nicky Jam i Enrique Iglesias, que ja van triomfar al desembre en els premis Latin American Music, han empatat amb set premis cadascun, sis dels quals han sigut conjunts gràcies a la seva col·laboració en el tema 'El perdón', que s'ha endut els guardons a millor cançó, col·laboració vocal, cançó airplay, digital, streaming i Latin Rhythm.

A més, l'espanyol ha aconseguit els premis a solista de l'any en la categoria de cançó de pop llatí, mentre que el cantant urbà nord-americà d'origen boricua i dominicà ha guanyat el guardó d'artista de l'any en l'apartat de cançons d'estil Latin Rhythm.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Juan Gabriel ha obtingut cinc premis, entre els quals destaquen el de millor gira, el Top Latin Album i el del millor disc pop de l'any, a més d'un tribut especial per la seva exitosa carrera. A aquests guardons s'hi ha de sumar, a més, el Premi de l'Estrella, que ha rebut de mans de l'icònic presentador xilè Don Francisco com a tribut a la seva llarga carrera com a cantant, compositor, productor, actor i filantrop.

Paulina Rubio ha actuat en la gala sorprenent amb un estilitzada figura després de donar a llum el seu segon fill a principis de març.