Anar al contingut

PRESENTADORA 'ON LINE'

Mercedes Milá apadrina els llibres de cinc 'youtubers'

La presentadora de 'Gran hermano' apareix sense crosses a penes sis setmanes després de trencar-se la tíbia esquiant

 

  / EL PERIÓDICO

Mercedes Milá ha apadrinat el llançament dels llibres de cinc dels creadors de continguts de més èxit a Youtube (tenen més de 8 milions de seguidors a Youtube i les xarxes socials, i les seves peces han sigut vistes 1.160 milions de vegades): AuronPlay (el seu nom real és Raúl Álvarez, i la seva obra, 'AuronPlay. El libro'), Wismichu (Ismael Prego, 'Si te rindes, pierdes'), Kajal Napalm (David Cajal, 'Publi, has sido una chica mala'), Perxitaa (Jaume Cremades, 'Cómo trolear a Internet') i Tiparraco (Jesús Casabón, 'Es una broma').

Durant la presentació de les obres, la conductora de 'Gran hermano', que ha aparegut sense crosses després d'haver-se trencat el planell tibial esquiant a Itàlia el 15 de marçha valorat la capacitat d'aquests joves per connectar amb tanta gent: "Són veritat, són divertits, no tenen complexos i fan riure. Jo seria 'youtuber' si fos d'aquesta generació", ha assegurat Milá. Després de la xerrada, els 'youtubers' han firmat llibres a nombrosos seguidors.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.