ATRACTIU XXL

Jennifer Lopez i el seu cul a l'estil Kardashian

La cantant apareix amb el cul retocat digitalment a la portada del seu nou disc

La moda de les natges extragrans segueix viva entre nombroses estrelles

mroca33514489 gente jennifer lopez  nuevo disco  ain t your mama160415122142

mroca33514489 gente jennifer lopez nuevo disco ain t your mama160415122142

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

És una de les estrelles llatines amb més èxit, tant en el cine com en la música, però Jennifer Lopez també és adorada per les seves corbes voluptuoses i el seu cul, un dels més desitjats i sexis del planeta. Durant anys, s’ha parlat molt sobre els tractaments a què s’ha sotmès l’artista per seguir tenint el cul més cotitzat del planeta. Hi ha fins i tot qui assegura que li injecten greix i que porta implants. Tot i així, l’ex de Marc Anthony no en té prou, perquè en la portada del seu nou senzill, Ain’t ­your mama, la diva apareix amb un paner sensacional i una mica més voluminós gràcies al Photoshop.

    La novaiorquesa aixeca les seves generoses natges en una foto al més pur estil vintage en què llueix una brusa blanca i un microshort comprimit. Una imatge que té certa similitud amb la portada del seu senzill Booty (cul, en anglès), que va llançar el 2014 amb la col·laboració del raper Pitbull i DJ Diplo, i en què també va participar Iggy Azalea. En aquella caràtula, les dues cantants presumeixen de natges. I no és poca cosa: Azalea, nascuda a Sydney (Austràlia) encara que viu als EUA, té 24 anys però ja ha cridat l’atenció per la seva exuberant silueta i ha sigut catalogada per alguns mitjans com la «noia amb el millor cul».

LA REINA DE LES NATGES / Però sense cap mena de dubte, Kim Kardashian és la reina de les natges que des de fa temps envaeixen revistes, programes, campanyes de publicitat... Fins i tot s’han fet un lloc en els selfies, els belfies (selfies en què el protagonista apareix mostrant el cul) i les xarxes socials, on les famoses competeixen per la mida de les seves curvatures. El seu nu banyada en oli, el novembre del 2014, a la revista Paper va permetre veure el cul XXL de la mitjana de les germanes, una figura gairebé sobrehumana. L’impacte d’aquella imatge va ser tan gran que fins i tot el Museu Metropolità d’Art de Nova York (MET) la va aprofitar per promocionar una de les seves peces, una escultura femenina de final del neolític amb una part posterior que, curiosament, té una gran semblaça amb la de la so­cialité.

Notícies relacionades

    Nicky Minaj i Irina Shayk també figuren en els primers llocs en posats d’anatomia posterior. La sensual rapera exhibeix sempre que pot la seva arrodonida figura amb singulars estilismes, com el de la portada del seu disc Anaconda. I la model, més feliç que mai al costat de Bradley Cooper després de tallar amb Cristiano Ronaldo, sempre que pot presumeix de rereguarda i cos a les xarxes socials.

    L’altar de culs es prolonga fins a Youtube, que sucumbeix davant Formation, el nou vídeo de Beyoncé, amb més de 96 milions de visites en menys d’un mes i mig. La cantant, actriu i dona del raper Jay-Z, és capaç d’agitar les seves natges amb espasmes gimnàstics.