SEGONS LA PREMSA BRITÀNICA

Irina Shayk i Bradley Cooper, gairebé un any d'amor

Les discussions de la model amb la mare de l'actor podrien estar darrere de la ruptura d'una de les parelles més belles de Hollywood

irinabradley

irinabradley

1
Es llegeix en minuts

Diversos mitjans britànics publiquen que la relació de gairebé un any d'amor entre l'actor Bradley Cooper i la supermodel Irina Shayk podria haver arribat a la seva fi. I apunten com a causa les discussions de l'ex de Cristiano Ronaldo amb la mare de l'intèrpret de 'La gran estafa americana'. La parella havia començat a sortir el mes d'abril passat.  

Cooper, de 41 anys, sempre ha mantingut una relació especial amb la seva mare, Gloria Campano. "Van passar el Nadal junts a Los Angeles, però les discussions entre ells van començar principalment per la relació d'Irina amb la mare de Bradley", ha explicat un amic pròxim a la parella a 'The Daily Mail'. Segons el mateix rotatiu, aquesta crisi hauria arribat just en el moment en què la parella estava més bé, i quan es plantejaven, fins i tot, anar-se'n a viure junts.

"Això va causar una fricció entre Bradley i Irina perquè ell té una relació molt estreta amb la seva mare", expliquen. L'actor, davant el dilema, hauria optat per posicionar-se al costat de la seva mare.

SORTIDA A MALIBU

Notícies relacionades

L'última vegada que se'ls va poder veure junts va ser abans de Nadal, quan van anar a sopar al restaurant Nobu, a Malibu.

Segons 'The Sun', a més, la model, de 30 anys, ja podria tenir substitut per a Cooper: seria Stephen James, un model internacional amb qui ha treballat en diverses campanyes de publicitat.