carreres malaguanyades

¿Com serien les llegendes del rock si seguissin vives?

Així serien avui Bob Marley, John Lennon, Elvis Presley i Kurt Cobain, entre altres mites

32454920 60

32454920 60

1
Es llegeix en minuts

La mort va posar un punt final prematur a les seves carreres. Eren ídols del rock, icones generacionals que van deixar orfes els seus seguidors. Si en vida van ser famosos, la mort els va dotar de l'aura que converteix en mite. Personatges com Elvis PresleyKurt Cobain, John Lennon o Bob Marley pertanyen a aquest club de músics que no van tenir la sort de la seva part. Cançons com 'Smells like teen spirit', 'Hound dog' o 'Let it be' testifiquen la seva genialitat i ens els recorden no sense certa melancolia. Temes que han sobreviscut als assassinats, sobredosis, desaparicions i suïcidis que ens van prendre aquests grans artistes. 

Notícies relacionades

Però, ¿i si Jim Morrison encara tragués nous àlbums? ¿I si Janis Joplin seguís enamorant amb la seva rebel·lia dels 60? Ara un fotomuntatge de Sachs Media Group proposa reviure aquestes estrelles per veure com serien actualment.  

En aquestes fotografies reconeixem la cara de molts d'aquests personatges però amb tot el llast de l'edat: arrugues, taques a la pell o cabells blancs. El resultat és més que convincent. L'empresa encarregada del muntatge explica que amb aquesta acció pretenen "fer un tribut a artistes molt estimats per generacions de fans que serveixi per mantenir la seva memòria viva per a les futures generacions".