Cate Blanchett fa un parèntesi en la seva carrera com a actriu

La intèrpret vol dedicar-se en cos i ànima als seus quatre fills

1
Es llegeix en minuts

Cate Blanchett  ha decidit fer un parèntesi en la seva carrera com a actriu per dedicar-se plenament als seus quatre fills (Dashiell John, Roman Robert, Ignatius Martin i la bebé Edith Vivian), que té amb el seu marit, el director teatral Andrew Upton.

La decisió de prendre's el 2016 amb calma, és de l'actriu pensant sobretot en la petita Edith Vivian, que va ser adoptada el març passat.

Notícies relacionades

La intèrpret australiana ha explicat:"Vam rebre una trucada a principis de l'any i vam adoptar una petita. Estàs en una llista i més endavant et truquen. No saps res del petit que vas coneixeràs», ha explicat l'artista en una entrevista per a 'Harper’s Bazaar'.

A més, Blanchett ha confessat sentir-se novament com la primera vegada que va ser mare, igual que el seu marit, Andrew Upton, tots dos es van sentir encantats de donar una família a un bebè que estava buscant una llar. "No pretenc treballar gaire el 2016", afegeix la guanyadora de dos Oscars, millor actriu de repartiment per 'El aviador' i millor intèrpret  amb la seva interpretació a 'Blue Jasmine' (2013).