Multitudinària 'première' de 'Barcelona, nit d'hivern'

La sala Barts reuneix Esparbé, Romero i Aina Clotet, entre altres, en la preestrena del film de Dani de la Orden

Dani de la Orden, director de ’Barcelona, nit d’hivern’, amb alguns membres de l’equip del film, que es va presentar dimarts a la nit a la Sala Barts.

Dani de la Orden, director de ’Barcelona, nit d’hivern’, amb alguns membres de l’equip del film, que es va presentar dimarts a la nit a la Sala Barts. / ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts

La sala Barts de Barcelona ha acollit la 'première' de 'Barcelona, nit d'hivern', un film de Dani de la Orden que després del fenomen 'Barcelona, nit d'estiu' dirigeix aquesta cinta protagonitzada per Miki Esparbé, Àlex Monner i Bárbara Santa-Cruz. Se'ls hi uneixen Berto Romero, Álex Maruny, Aina Clotet (embarassadíssima de la seva primera filla), Vicky Luengo, David Guapo, José Corbacho Montserrat Carulla, entre molts altres.

Notícies relacionades

A més de tot l'equip de la pel·lícula, per l'alfombra vermella hi han passat aquest dimarts a la nit Júlia Molins ('Cites'), Nausicaa Bonnín, Iñaki Mur ('Merlí)', Diana Gómez ('El Crack'), Roger Coma, Anna Castillo ('La llamada'), Héctor Claramunt, Ramon Pellicer, Muriel Casals, Pau Freixas, Maria Ripoll, Javier Ruiz Caldera, Nely Reguera, Francesc Colomer, Octavi Pujades, Mingo Ràfols, Alba Ribas i Pau Roca, entre altres. 

'Barcelona, nit d'hivern' arriba a les pantalles aquest divendres, dia 4 de desembre. El film, una producció de PlayTime Movies, Sábado Películas, El Terrat i Filmin, narra sis històries d'amor encreuades, romàntiques i esbojarrades que tenen lloc durant la màgica nit de Reis a Barcelona.