Carlota Casiraghi, enxampada amb un cineasta italià

La premsa francesa anuncia la ruptura de la filla de Carolina de Mònaco i l'actor Gad Elmaleh

La revista ’Voici’ publica les imatges de Carlota Casiraghi passejant feliçment amb un cineasta italià.

La revista ’Voici’ publica les imatges de Carlota Casiraghi passejant feliçment amb un cineasta italià. / VOICI

2
Es llegeix en minuts

Els rumors de ruptura entre Carlota Casiraghi i el còmic Gad Elmaleh, pare del seu fill, Raphael, han sigut constants durant els últims mesos. Si el mes de juny passat, ‘Voici’ confirmava la separació de la parella i amenaçava amb la possible publicació d'unes fotos de l'actor amb una noia, la mateixa revista, ara, treu a la llum unes imatges de la filla gran de Carolina de Mònaco intimant amb  un altre home.

Unes instantànies captades a certa distància, en què es pot veure la filla gran de Carolina de Mònaco passejant feliç en companyia de Lamberto Sanfelice, un cineasta italià que està en plena promoció del seu film ‘Clor’, han desfermat tota mena de rumors. 

Tot i que en cap de les fotos publicades tant a la portada com a l'interior del setmanari es contempla Carlota i el realitzador besant-se o fent-se moixaines, la premsa francesa i la italiana han vist prou complicitat en la parella per especular. Fins a tal punt, que donen per segura la nova relació de la princesa i el final de la història d'amor que va protagonitzar amb l'actor francès Gad Elmaleh i que alguns periodistes ja han descrit com “un conte de fades modern però sense final feliç”.

Malgrat que Carlota i Elmaleh s'han deixat veure últimament junts en algun acte com al Longines Athina Onassis Horse Show, a Saint-Tropez , la publicació assegura que viuen separats des de fa diversos mesos. A més, apunta que el distanciament provocat per l'agitada vida professional de l'actor i  els continus compromisos socials de Casiraghi, que l'obliguen a viatjar de Mònaco a París, han sigut els detonants que han provocat la separació.

"Un nou amor, italià i molt guapo"

Ara com ara, ni el principat monegasc ni els protagonistes de la notícia s'han manifestat sobre l'afer, però revistes com 'Voici' i 'Oggi' donen per fet que Carlota Casiraghi ha substituït l'actor per un atractiu italià: "Un nou amor, italià i molt guapo", destaquen.

Notícies relacionades

La princesa monegasca, de 29 anys, es va enamorar a primera vista de l'intèrpret, de 44. La parella es va conèixer en un sopar amb amics comuns a París el desembre del 2011, quan ella encara sortia amb el que aleshores era el seu nòvio, Alex Dellal, i, de fet, el milionari britànic va ser el seu acompanyant en el casament d'Albert de Mònaco amb Charlene.

La primera aparició en públic de la mediàtica parella va arribar al Ball de  la Rosa el 2013. A finals d'aquell any, el 17 de desembre, Casiraghi donava a llum el seu primer fill, Rafael, sense estar casada amb l'artista francès d'origen marroquí, que té un altre fill, Noah, d'11 anys, fruit del seu matrimoni amb la també actriu francesa Anne Brochet.