NOVA LÍNIA DE NEGOCI

Manolo Blahnik llança la seva primera col·lecció de bosses

És una sèrie de 'clutch' que valen el doble de les seves icòniques sabates

Blahnik presenta la seva primera col·lecció de bosses. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

El dissenyador de sabates Manolo Blahnik, conegut com el 'sabater de les estrelles', ha llançat la seva primera col·lecció de bosses. És una sèrie de sis 'clutch' amb què el creador canari porta la màgia de les seves sabates a les bosses de mà. La col·lecció es posarà a la venda a finals d'aquest mes de juliol a les botigues de la marca a Londres Nova York, així com a Harrods, Liberty Brown Thomas. El preu: entre 1.725 i 1.925 dòlars (1.558 i 1.739 euros).

Cada bossa és en si una joia. Estan fetes en setí i crepè de la Xina, amb interiors de pell i decorats amb vidres de Swarovski. "Cada dona necessita una joia. Especial i bella. No hi ha res més impactant que una mà femenina sostenint un objecte joia", ha explicat Blahnik. La marca ha llançat una campanya a les xarxes socials amb els 'hashtags' #BagbyBlahnik #Desirehunttreasure

Notícies relacionades

Encara que en el passat ja va dissenyar bosses, la fama li va arribar amb les seves exclusives sabates, que van enamorar les estrelles. El personatge de Carrie Bradshaw que interpretava Sarah Jessica Parker a 'Sexe a Nova York' el va catapultar a la fama mundial. En un dels seus capítols i en ple forcejament amb un lladre, Carrie suplicava: "Emporta't la meva bossa Fendi, el meu anell i el meu rellotge, però per favor no t'emportis les meves Manolo Blahnik".

Distingit amb el Premio Nacional de Diseño de Moda, Blahnik ha creat més de 20.000 parells de sabates seguint un procés artesanal en què ell mateix dissenya, modela i remata cada un dels seus productes, que bateja amb originals noms.