CRÍTIQUES A LA XARXA

Ortega Cano ensenya els pits

El matador es despulla a 'Espejo Público' per defensar la festa taurina i l'embolica a Twitter

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

Encara que des que ha sortit de la presó procura no sortir més enllà del jardí del seu xalet, el mestre Ortega Cano ha protagonitzat aquest dilluns un dels acudits del dia a Twitter després de despullar-se en directe i mostrar les tetes per al programa 'Espejo Público'. 

No ha sigut un gest intranscendent. El 'topless' anava per una causa, la dels toros, professió i passió del torero que ha passat molts dilluns a l'ombra de la presó de Zuera (Saragossa), on ha complert una condemna de dos anys i mig per provocar l'accident de trànsit (el 28 de maig del 2011) que li va costar la vida a Carlos Parra.

Aquest cap de setmana, el que va estar casat amb Rocío Jurado, ha participat en diversos actes en defensa de la festa taurina, per la qual cosa les càmeres d'Antena 3 l'han buscat aquest dilluns, aviat. 

PERLES SURREALISTES

Durant la seva intervenció, el torero ha deixat anar perles com que "si no fos pels toros, molts animals es menjarien els uns als altres" o "els toros aporten l'1,5 del poder brut", i ha rematat la feina amb un 'striptease' de cintura cap amunt, mostrant el seu banyegat tors de torero, i traient-se la samarreta on es podia llegir: "Sí a la festa dels toros". 

Twitter l'ha alçat com a tema destacat ràpidament i s'ha convertit en el centre de les crítiques dels més bromistes. En pla seriós, els antitaurins també l'han banyegat, per defensar l'espectacle de la tortura d'animals. 

 

 

Alguns dels muntatges amb més sorna sobre la intervenció d'Ortega Cano a la tele: 

 

 

 

 

 

 

 

Notícies relacionades