Desfilada de famosos a l'estrena de Cirque du Soleil a Port Aventura

Una llarga llista de cares populars del cine, el teatre i la televisió assisteixen a l'inici de la segona temporada del famós circ canadenc al 'resort' de Tarragona

Un moment de l’espectacle ’Amaluna’ de Cirque du Soleil, ahir a la nit a Port Aventura.

Un moment de l’espectacle ’Amaluna’ de Cirque du Soleil, ahir a la nit a Port Aventura. / JOAN REVILLAS

1
Es llegeix en minuts
RAFAEL MORALES / SALOU

L'estiu ha trobat una cita del famoseig amb l'estrena de la temporada que Cirque du Soleil Port Aventura van iniciar l'any passat i van prosseguir ahir. L'espectacle 'Amaluna' del famós circ canadenc va inaugurar ahir a la nit la temporada amb una alfombra vermella de convidats per la qual van passar actors, cantants i una llarga llista de cares populars, conegudes la majoria per les sèries i els concursos de televisió.

Bimba Bosé, que l'any passat es va perdre l'espectacle perquè el seu vol va arribar tard, va posar ahir a la nit radiant amb una camisa de pics blancs i una cabellera pèl-roja. Però un dels més desitjats a l'hora de posar i d'aconseguir alguna foto va ser l'actor, director teatral i presentador Àngel Llàcer, que les últimes setmanes està triomfant amb el programa 'Còmics' que emet TV-3.

Pel recinte reservat a les cares populars de la pantalla, el teatre, la passarel·la o altres mitjans també va posar amb discreció l'actor Lluís Homar; el 'showman' Manel Fuentes es va oferir als fotògrafs amb la seva parella, i també van posar molt juntets l'extennista Àlex Correjta i la model Martina Klein, ella molt discreta i ell amb unes vambes blanques.

Tapes i alfombra vermella

Vestides amb més sofisticació es van parar davant els fotògrafs la presentadora i actriu Sonia FerrerRosario Mohedano, neboda de Rocío Jurado; i la cantant Gisela. També van disfrutar de les tapes prèvies a l'espectacle l'actor Joel Joan i la periodista Carolina Ferre, entre altres nombrosos convidats vips.

Fora de l'alfombra vermella però sota la mateixa carpa blanca de Cirque du Soleil, que es va omplir amb gairebé 2.500 convidats, hi havia bona part dels polítics del territori i, al capdavant d'ells, el flamant nou conseller d'Interior, Jordi Jané.

Notícies relacionades

Tots ells van disfrutar d'un espectacle de dues hores que, com acostuma a passar amb les obres de Cirque du Soleil, transcorren en menys temps. Després de passar per Madrid, Port Aventura és la segona parada a Europa de l'obra 'Amaluna', que es representarà al complex turístic de Vila-seca i Salou fins al 23 d'agost.

Si l'any passat 'Kooza' va deixar bocabadats la gran majoria dels més de 100.000 espectadors que el van veure a Port Aventura, els promotors preveuen superar la xifra amb 'Amaluna'. L'obra, en què participen 46 artistes de 13 nacionalitats diferents, enlluerna pel desplegament lluminós, musical i de vestuari, però sobretot per la brillant execució dels protagonistes dels diferents números circenses.