LA PARELLA TÉ UN FILL D'UN ANY I MIG

Carlota Casiraghi i Gad Elmaleh trenquen

La revista 'Voici' assegura que la princesa i l'actor ja no viuen junts

Carlota Casiraghi i Gad Elmaleh posen durant la inauguració del Yacht Club de Mònaco, el juny del 2014.

Carlota Casiraghi i Gad Elmaleh posen durant la inauguració del Yacht Club de Mònaco, el juny del 2014. / AP / LIONEL CIRONNEAU

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Després de tres anys de relació i un fill en comú, Carlota Casiraghi i Gad Elmaleh han posat punt final a la seva història d'amor.

La filla de la princesa Carolina de Mònaco ha trencat amb l'actor, segons l'edició digital de la revista Voici, que publicarà els detalls de l'exclusiva en la impresa. La publicació francesa ha descrit la relació entre la parella com un conte de fades modern però sense final feliç.

D'acord amb la informació publicada en el setmanari, «Carlota Casiraghi ha abandonat definitivament l'apartament parisenc de l'actor i ha tornat a viure a Mònaco amb el seu petit Rafael». Això s'ha produït, segons el mateix mitjà, després que la parella «hagués estat establerta uns mesos en la luxosa residència que posseeix Elmaleh a Los Angeles, una propietat que fa uns mesos es va posar a la venda, mentre que l'apartament de París on vivia la parella «està buit», assenyala la publicació.

La princesa monegasca, de 28 anys, es va enamorar a primera vista de l'intèrpret, de 44. La parella es va conèixer en un sopar amb amics comuns a París el desembre del 2011, quan ella encara sortia amb el seu llavors nòvio Alex Dellal i, de fet, el milionari britànic va ser el seu acompanyant al casament d'Albert de Mònaco amb Charlene.La primera aparició en públic de la mediàtica parella va arribar al Ball de la Rosa el 2013. A finals d'aquell any, el dia 17 de desembre, Casiraghi donava a llum el seu primer fill, Rafael, sense estar casada amb l'artista francès d'origen marroquí, que té un altre fill, Noah, d'11 anys, fruit del seu matrimoni amb la també actriu francesa Anne Brochet.

Notícies relacionades

Després de la seva presentació oficial com a parella, Casiraghi Elmaleh van desaparèixer absolutament del panorama social. I és que des que Elmaleh va començar a formar part de la vida del clan Casiraghi, l'actor es va sumar a la discreció que impera a Mònaco, ja que als pocs actes oficials que ha assistit durant el prometatge, sempre s'ha mantingut en un discret segon plan, uns passos darrere de Carlota.

De moment, ni el principat monegasc ni els protagonistes de la notícia s'han manifestat en relació amb els fets, però la revista Voici assegura que té les imatges que demostren el final de la història d'amor entre la princesa i el comediant, que seran publicades en el seu pròxim número.