PREMI MONTBLANC DE LA CULTURA

Reconegut el mecenatge musical de Ferrer-Salat

Reconegut el mecenatge musical de Ferrer-Salat_MEDIA_1

Reconegut el mecenatge musical de Ferrer-Salat_MEDIA_1 / ARDUINO VANUCCHI

1
Es llegeix en minuts

La Fundació Montblanc de la Cultura va guardonar ahir Sergi Ferrer-Salat amb el premi Montblanc de la cultura 2015 en reconeixement a la seva tasca de mecenatge de l'educació musical al Conservatori Superior de Música del Liceu. L'empresari, president de la Fundació de Música Ferrer-Salat des del 1998, va començar el 2010 a col·laborar amb les Beques de Música Joves Promeses per a estudis al Conservatori del Liceu, destinades a promoure l'excel·lència musical de joves músics en els àmbits de la música clàssica, contemporània, moderna i jazz. El 2007, va iniciar la col·laboració amb el Festival Internacional de Jazz de Barcelona organitzant i patrocinant un cicle propi de concerts en el marc del festival. A més a més, ha consolidat el premi Reina Sofia de composició Musical

Notícies relacionades

-activitat única i principal de la Fundació en els seus orígens- com un guardó de gran prestigi nacional i internacional.

El premi Montblanc de la cultura s'atorga cada any a mecenes de diversos països. Els guanyadors són elegits per un jurat internacional de reconeguts artistes que canvia anualment. El guanyador rep 15.000 euros que haurà de destinar a un projecte cultural de la seva elecció i una estilogràfica Montblanc d'edició limitada especialment dissenyada per a ell. En aquesta ocasió, commemora la vida i influència de Luciano Pavarotti. En anys anteriors han guanyat la distinció Paloma O'Shea, Jordi Clos, Carmen Cervera, José Manuel Lara i la reina Sofia.