FA UNS MESOS QUE ESTAN JUNTS

Sergi Arola i Silvia Fominaya són parella

El xef i la model i excol·laboradora de 'Crónicas marcianas' difonen el seu idil·li a la xarxa

Arola i Fominaya són la parella d’aquesta primavera.

Arola i Fominaya són la parella d’aquesta primavera. / @SILVIAFOMINAYA1

1
Es llegeix en minuts

El xef Sergi Arola i l'actriu, model, presentadora i excol·laboradora de 'Crónicas Marcianas' Silvia Fominaya són parella. De fet, surten junts des de fa uns mesos. Tots dos han penjat fotos junts als seus perfils de xarxes socials i han confirmat el seu idil·li a 'LOC'.

 

"Som parella i estic molt feliç", ha declarat el xef. Tots dos surten des de fa un parell de mesos, és habitual veure'ls a la nit i comparteixen confidències a les xarxes socials.

"Sortim molt i no ens amaguem. Ja som grandets", ha explicat Fominaya. Ella mateixa ha relatat com va sorgir tot: "Jo era clienta del Sergi des de fa moltíssim temps. Anava a l'Hotel Arts i crec que he estat en tots els seus restaurants, però llavors tots dos teníem parella. Ell estava amb la Sara [la seva cap de sala], i jo amb el meu marit. Tot i així teníem molta química i érem molt amics… Quan va sortir als mitjans el meu problema de maltractaments, ell em va trucar per interessar-se per com estava i va ser  un gran suport. A poc a poc vam començar a veure'ns més… i, bé, ara estem veient-nos molt".

MALTRACTAMENTS DEL SEU EX

Notícies relacionades

El 15 de gener va interposar una demanda de maltractaments contra el seu marit, i pare dels seus dos fills, l'empresari naval Pablo Alfonso González.  "Ell va reconèixer els maltractaments en el judici però encara estem en procés de divorci. Per desgràcia és molt lent", comenta la Silvia, que està pendent ara de col·laborar en el debat del programa 'Supervivientes'.

Arola diu d'ella que és "una dona increïble. No es pot demanar més". I ella d'ell, que li encanta "el seu costat rocker, que no és gens cregut i que és un gran professional".

Temes:

Sergi Arola