UNIÓ DE TRES ANYS
Dom Pérignon se suma a la fundació d'El Bulli

Dom Pérignon se suma a la fundació dEl Bulli_MEDIA_1
La Fundació d'El Bulli ha reclutat un nou membre, Dom Pérignon, que s'ha sumat a la iniciativa de Ferran Adrià (a la foto, el cuiner amb Richard Geoffroy, chef de cave de la firma de xampany). El primer fruit d'aquesta unió és el projecte a tres anys vista a través del qual els integrants de la fundació ajudaran a «conèixer i definir el que fa únic Dom Pérignon i identificar d'on neix la singularitat de la marca d'alimentació més glamurosa del món», segons el geni de l'Hospitalet, que defineix el paper de Dom Pérignon com el d'«un àngel de la fundació».
- Entre el dolor i la nostàlgia
- Recomanacions «Dinar de 10»: els elogis al millor restaurant de Cornellà de Llobregat, segons Tripadvisor
- Temps Com controlar la temperatura de casa? Com dormir? Sis consells davant les onades de calor
- Portal de transparència Artur Mas, l’expresident que més gasta
- Mor una treballadora del servei de neteja municipal de Barcelona en plena onada de calor
- BANCA El BBVA manté l'OPA sobre el Sabadell malgrat les condicions del Govern central
- Alerta per altes temperatures: Així pots protegir el teu gos
- Baròmetre municipal de juliol L'habitatge ja és el principal problema de Barcelona: la inseguretat encapçalava la llista des de 2018
- BANCA El Santander ofereix 2.700 milions al Sabadell per aconseguir TSB, segons Reuters
- Pobresa a Catalunya La vida en un garatge de tres nens de l’Hospitalet: «¿Fins quan hem d’estar així?»