SEGONS 'PEOPLE'

Johnny Depp i Amber Heard s'han casat a Los Angeles

El cap de setmana vinent ho celebraran en gran a l'illa privada de l'actor a les Bahames

1
Es llegeix en minuts

Johnny Depp i la seva parella, l'actriu Amber Heardvan contraure matrimoni aquest dimarts a la seva residència de Los Angeles (Califòrnia), segons ha informat avui l'edició digital de la revista 'People'.

Després de l'enllaç, hi haurà una gran celebració aquest cap de setmana a l'illa privada de l'actor (Little Hall's Pond Cay), situada a les Bahames. La cerimònia serà de caràcter privat i s'espera que compti amb mig centenar de convidats, amb les famílies de tots dos i amics pròxims.

"Ella està rodant una pel·lícula a Londres i ell s'està preparant per a un rodatge a Austràlia, així que és l'únic moment en què tothom pot coincidir", ha indicat una font pròxima a l'actor.

PROMESOS DES DE L'ANY PASSAT

Depp, de 51 anys, i Heard, de 28, es van conèixer en el rodatge de 'Los diarios del ron' i es van prometre l'any passat malgrat nombrosos rumors sobre problemes en la seva relació.

Notícies relacionades

El protagonista de la cèlebre saga 'Pirates del Carib' va mantenir prèviament una relació de 13 anys amb la cantant i model francesa Vanessa Paradis, amb qui té dos fills, Lily-Rose, de 15 anys, i Jack, de 12. Tots dos es van conèixer durant el rodatge de 'La novena porta' (1999).

Prèviament, Depp havia estat vinculat sentimentalment amb la model Kate Moss i l'actriu Winona Ryder, en la dècada del 1990.