Maradona es declara "soldat" del president de Nicaragua

L'argentí va confirmar que la seva visita a Nicaragua, país al qual va arribar en un 'jet' exclusiu, va ser de caràcter privat.

1
Es llegeix en minuts

L'exfutbolista argentí Diego Armando Maradona es va declarar "soldat" del president de Nicaragua, Daniel Ortega, han informat aquest dissabte els mitjans del Govern del país centreamericà.

"Jo sóc un soldat d'Ortega", va dir Maradona, segons paraules recollides pel portal governamental 'El 19 Digital'.

Maradona va estar a Nicaragua des de dimecres a la nit fins divendres al matí, es va reunir amb Ortega i va oferir una conferència exclusiva per als mitjans del Govern el contingut del qual va ser divulgat aquest dissabte.

"Els vull dir als nicaragüencs que vull tornar, que vegin en Diego Maradona un amic, un amic de Nicaragua, un amic d'Ortega i un amic, sobre totes les coses de la lluita nicaragüenca", va dir l'argentí, d'acord amb la nota.

Notícies relacionades

Maradona va confirmar que la seva visita a Nicaragua, país al qual va arribar en un 'jet' exclusiu, va ser de caràcter privat.

"Estic content d'haver triat venir a Nicaragua a saludar Ortega", va dir l'exfutbolista argentí, que també va expressar el seu desig de tornar al país centreamericà.