EN UNA ENTREVISTA AMB HOWARD STERN

Lady Gaga confessa que la van violar quan tenia 19 anys

Va compondre la cançó 'Swine', del seu disc 'Artpop', per expressar la ràbia que va sentir per ser agredida sexualment d'adolescent

Lady Gaga durant la seva actuació a Atenes, al mes de setembre.

Lady Gaga durant la seva actuació a Atenes, al mes de setembre. / ALKIS KONSTANTINIDIS (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

La cantant Lady Gaga ha revelat que va compondre la cançó 'Swine', del seu disc 'Artpop' (2013), per desfogar-se i expressar tota la ràbia i desesperació que va sentir al ser assaltada sexualment quan era una adolescent de 19 anys.

L'ara estrella del pop ho ha explicat en una entrevista amb Howard Stern a SiriusXM, i encara que no ha volgut dir qui va ser el seu atacant, sí que ha parlat sobre les seves sensacions. "No em va afectar tant al moment com quatre o cinc anys després. Em va traumatitzar molt durament, però sentia que havia de continuar", ha assenyalat.

PARALITZADA PER LA POR

Notícies relacionades

Gaga fins i tot ha indicat que durant alguns anys no volia admetre el que havia passat. A més, ha afegit que si es trobés amb el seu assaltant, es "terroritzaria". "Em paralitzaria. Una vegada el vaig veure en una botiga i em vaig morir de por. No va ser fins quan vaig ser una mica més gran quan em vaig adonar que realment m'estava fent mal", ha postil·lat.

Per últim, Lady Gaga ha destacat que arribat un moment va decidir afrontar-ho buscant ajuda psicològica i emocional: "Al final has d'anar a l'arrel perquè, si no, això no desaparèixerà".

Temes:

Música